Lévy është vajza e madhe e Isabelle Doutreluigne dhe filozofit, shkrimtarit dhe personalitetit francez të medias, Bernard-Henri Lévy . Romani i saj debutues 1995 ” Le Rendez-vous ” ( Takimi ) u përkthye nga frëngjishtja në anglisht dhe u botua në Shtetet e Bashkuara në 1997.
Më 21 shtator 1996 ajo u martua me Raphaël Enthoven , djali i mikut më të mirë të babait të saj, Jean-Paul Enthoven , i cili e la atë në vitin 2000 për modele dhe këngëtare, Carla Bruni (në atë kohë e dashura e babait të tij dhe e cila tani është martuar me ish-presidenti francez Nicolas Sarkozy ). Ajo shkroi një roman historia e të cilit paralelizonte jetën e saj. Libri i vitit 2004 u botua në Francë me titullin ” Rien de Grave ” (botuar në Anglisht në 2005 si Asgjë Serioze ). Fituesja e çmimit të parë Littéraire Le Vaudeville , libri i saj rrëzoi Kodin Da Vincinga listat më të shitura të Evropës. Wasshtë botuar në Shtetet e Bashkuara në Tetor 2005.
Justine ka dy fëmijë me aktorin partner afatgjatë Patrick Mille .Ajo e përshkruan marrëdhënien e saj me Patrick si “jo e martuar, por si e martuar”. Ashtu si protagonistja e Asgjë Serioze Louise, Justine është gjithashtu pak cinike në lidhje me monogaminë .

Showing the single result

Trego Filtrat

Vajza e keqe