I lindur në Ukrainën e sotme , Charol erdhi në Gjermani pas Revolucionit Rus . Ai studioi në Gjermani, dhe shkroi në gjermanisht. Në vitin 1934, ai bëri një lutje për ‘romanin faktik’.
Prawdin e bëri veten e tij një reputacion ndërkombëtar me dy libra për Genghis Khan . Burokrati nazist Heinrich Himmler admironte mjaftueshëm librat që ai urdhëroi botimin e një botimi një vëllimor në 1938, një kopje e të cilit iu dha çdo udhëheqësi SS; libri duket se e ka inkurajuar Adolf Hitlerin të kërkojë frymëzim nga Genghis Khan.

Showing the single result

Trego Filtrat