Mimoza bici u lind ne Tiranë me 31.12.1965

Ka kryer shkollën e mesme të përgjithshme ekonomike në Tiranë.Ka kryer studimet ne kusin laboratorik për letërsi ne Milano,Itali 1995-1996

Skenariste në spektakle televizive 2003-2006 .

Autore tekstesh kenge ne festivalet e kenges ne RTSH . dhe te Festivalit te femijeve Shkoder

Showing the single result

Trego Filtrat

Depresivitet epshesh