Mimoza Bici

Depresivitet epshesh

(1 përshtypje)

“Miq! Nëse dëshironi të prekni thelbin dhe substancën e kohës, nëse dëshironi të njihni më mirë realitetin shqiptar, nëse kërkoni një pasqyrë, ku mund të shihni dhe prekni, përveç të dukshmes dhe të padukshmen tuaj, merrni në duar romanin më të ri të shkrimtares sonë Mimoza Bici “Depresivitet epshesh” dhe do t’i mësoni shumë shpejt, njëra pas tjetrës të gjitha sekretet për të cilat ju fola më lart. Mimoza është pa frikë përveçse një ZhanDark letrash, edhe një rrëfyese dhe profete e të sotmes dhe së ardhmes në një shoqëri në tranzicion në vendin demokratik,” -Miqësisht Agim Pipa

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Mimoza Bici

Mimoza bici u lind ne Tiranë me 31.12.1965

Ka kryer shkollën e mesme të përgjithshme ekonomike në Tiranë.Ka kryer studimet ne kusin laboratorik për letërsi ne Milano,Itali 1995-1996

Skenariste në spektakle televizive 2003-2006 .

Autore tekstesh kenge ne festivalet e kenges ne RTSH . dhe te Festivalit te femijeve Shkoder

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Depresivitet epshesh

  1. Hyrije Skenderi

    E verteta e djemve mbas tastieres se kompjterit e ketyre fallxhoreve te cilen e dija dhe kur e degjova ne rreshtat e librit mu duk kaq e degjuar,,Zoti i djegte mashtruesit,fallxhoret e ata qe duan te keqen e bijave te nenave te cilat bien ne rrjeten e ketyre pa dashje…bravo Autorja..flm lexueses

Shto një përshtypje