Anita Tafa

Ai dhe ajo

Libri i tregimtares Anita Tafa me titullin enigmatik “Ai dhe Ajo”, është një befasi në prozën e shkurtër bashkëkohore. Ajo u shfaq si një prozatore e konsoliduar dhe origjinale duke nxitur interesin për mundesinë e botimit të një vëllimi të plotë.

Të dashur lexues keni në duar një vëllim me tregime interesante, me rrëfime që nuk ndjekin ndonjë model, që nuk imitojnë askënd, por që vijnë si krime të dala nga thellësia e shpirtit të një autorje me shumë kulturë dhe inteligjencë, e cila ka sjellë në këto krijime përvojën e jetës së saj dhe një larmi personazhesh që ka njohur anë e mbanë botës.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Anita Tafa

Anita Tafa ka lindur ne Elbasan .Mësimet e shkollës së mesme dhe studimet I kreu ne qytetine e  lindjes.

Ne vitin 1997 ajo emigroi në Greqi .Sot jeton ne Athinë .

Anita Tafa eshte marre me krijimtari qysh ne bankat e  shkollës ,ndërsa vetëm tani vendosi te botojë librin e saj në prozë .

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Ai dhe ajo”