Anita Tafa ka lindur ne Elbasan .Mësimet e shkollës së mesme dhe studimet I kreu ne qytetine e  lindjes.

Ne vitin 1997 ajo emigroi në Greqi .Sot jeton ne Athinë .

Anita Tafa eshte marre me krijimtari qysh ne bankat e  shkollës ,ndërsa vetëm tani vendosi te botojë librin e saj në prozë .

Duke shfaqur 2 rezultate

Trego Filtrat