Njerez te harruar


“Ngjarjet dramatike që kam trajtuar në libër vijnë edhe nga historitë dhe përvoja ime familjare. Unë rrjedh nga një familje ku shumica e njerëzve të saj ishin të persekutuar të regjimit komunist. Gjyshi im u vra në burg nga diktatura, babai im i bëri pesë vjet burg si dhe kushërinjtë e tjerë po kështu. Pra dua të them që baza e historive të mia në disa tregime të librit vijnë nga përvoja të jetuara nga njerëzit e mi.”

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Njerez te harruar”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *