Malorie Blackman

Cunat nuk qajne

Romani i ri dramatik i Blackmanit do t’ju shoqërojë në një udhëtim të vështirë të jetës së adoleshentëve sot. Ngjarje me të cilat njerëzit përballen çdo ditë. Prindër adoleshentë të vetëm. Sjellje homofobike ndaj më të dobtëve. E megjithatë, ajo arrin të krijojë një histori plot shpresë, dashuri dhe humor që të bën të qash e të jesh i lumtur, së bashku me personazhet.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Malorie Blackman

Malorie Blackman OBE (lindur më 8 shkurt 1962) është një shkrimtare britanike e cila mbajti pozicionin e Laureates së Fëmijëve nga viti 2013 deri në vitin 2015. Ajo shkruan kryesisht letërsi dhe drama televizive për fëmijë dhe të rinj. Ajo ka përdorur trillimet shkencore për të eksploruar çështje sociale dhe etike. Seria e saj e vlerësuar në mënyrë kritike dhe popullore Noughts and Crosses përdor vendosjen e një distopie të trilluar për të eksploruar racizmin. Libri i saj Pranvera me erë të re u shua brenda një jave nga botimi i tij.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Cunat nuk qajne”