Peter Morgan është profesor i Studimeve Evropiane në Universitetin e Australisë Perëndimore. Peter Morgan është Drejtor i programit të Studimeve Evropiane në Universitetin e Sidneit. Fushat e kërkimit përfshijnë letërsinë botërore, letërsinë gjermane dhe evropiane dhe Historinë intelektuale dhe letërsinë homoseksuale. Përmes analizës kritike të një përzgjedhjeje përfaqësuese të veprave të Kadaresë, Peter Morgan shpjegon për një audiencë të gjerë se si Kadare mbijetoi dhe shkroi në mjedisin represiv stalinist shqiptar.

Showing the single result

Trego Filtrat