Libri është një rrëfim mbi jetën e Ramize Gjebresë. Përmes dokumenteve dhe bashkëkohësve të saj, Vasfi Baruti sjell një portret të plotë të një prej figurave më interesante të vrara nga regjimi komunist.

Autor ne mjaft libra studimore socio-historike .

Showing the single result

Trego Filtrat