Ramize Gjebrea

Nega Totum

Libri është një rrëfim mbi jetën e Ramize Gjebresë. Përmes dokumenteve dhe bashkëkohësve të saj, Vasfi Baruti sjell një portret të plotë të një prej figurave më interesante të vrara nga regjimi komunist. Autor ne mjaft libra studimore socio-historike .

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Ramize Gjebrea

Libri është një rrëfim mbi jetën e Ramize Gjebresë. Përmes dokumenteve dhe bashkëkohësve të saj, Vasfi Baruti sjell një portret të plotë të një prej figurave më interesante të vrara nga regjimi komunist.

Autor ne mjaft libra studimore socio-historike .

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Nega Totum”