Rita Cosby (lindur më 18 nëntor 1964, Brooklyn, Nju Jork) është një spirancë televizive dhe korrespondente, radio-pritëse dhe autore e shitjes më të mirë. Ajo është aktualisht një Korrespondente e Veçantë për programin e sindikatës CBS, Inside Edition, specializuar në intervistimin e gazetarëve dhe figurave politike.

Cosby ka marrë tre çmime Emmy, çmimin Jack Anderson për përsosmëri hulumtuese, çmimin e Matricës, Medaljen e Nderit të Ellis Island dhe çmimin e lirisë Lech Walesa. 11 tetor 2010, u shpall “Dita Rita Cosby” në shtetin e Nju Jorkut për “gazetarinë e saj të jashtëzakonshme dhe shërbimin shembullor në emër të komunitetit të saj.

Showing the single result

Trego Filtrat

Sekreti i një heroi