Robert Cooper është një nga diplomatët më të rëndësishëm të Europës. Ish – këshilltar i posaçëm për çështjet e jashtme i Toni Blerit dhe – ish Drejtor i Përgjithshëm për Çështjet e Jashtme dhe ato Politiko – Ushtarake në Këshillin e Bashkimit Europian, aktualisht ai është caktuar nga Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Europian, Catherine Ashton, Këshilltar i Shërbimit të Jashtëm të Bashkimit Europian si dhe ndërmjetës i dialogut Kosovë – Serbi.

Showing the single result

Trego Filtrat