Robert Cooper

Shpërbërja e kombeve

(2 pershtypje degjuesish)

Robert Cooper është një studiues e diplomat i spikatur i Europës dhe Shteteve të Bashkuara, është plot mençuri dhe idealizëm të admirueshëm. Ky libër i shkruar me një stil brilant e përcjell bashkëbisedimin transatlantik në një fazë të re.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Robert Cooper

Robert Cooper është një nga diplomatët më të rëndësishëm të Europës. Ish - këshilltar i posaçëm për çështjet e jashtme i Toni Blerit dhe - ish Drejtor i Përgjithshëm për Çështjet e Jashtme dhe ato Politiko - Ushtarake në Këshillin e Bashkimit Europian, aktualisht ai është caktuar nga Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Europian, Catherine Ashton, Këshilltar i Shërbimit të Jashtëm të Bashkimit Europian si dhe ndërmjetës i dialogut Kosovë - Serbi.

Përshtypjet (2)

2 përshtypje për Shpërbërja e kombeve

  1. Armi

    Super Alda!

  2. Eni Hodo

    Faleminderit per leximin

Shto një përshtypje