Ajo u diplomua në biologji në 1999 dhe më vonë në shkencat e komunikimit në 2009 . Romani i saj i parë me titull Mbi karrigen e gabuar është botuar në vitin 2010 nga botuesi Morellini . Në vitin 2012 Anydo përdorim prej jush është botuar nga Giunti dhe në shkallë disa javore renditja e librave më të shitur . Romani Mos u largo fitoi çmimin e qytetit Rieti 2014. Në Dhjetor 2015 romani i saj i parë, Në karrigen e gabuar , fitoi çmimin Special “Fortunato Seminara” në Rhegium Julii. Në Mars 2017 ajo boton me botuesin Sperling dhe Kupfer L’amore addosso dhe me Mondadori në tetor të po këtij viti ajo publikoi romanin e saj të parë për fëmijë Il cacciatore di sogni, historinë e Albert Bruce Sabin të parë përmes syve të një adoleshenti.

Showing the single result

Trego Filtrat

Heshtja e tim biri