Sara Rattaro

Heshtja e tim biri

(2 pershtypje degjuesish)

Çfarë ndodh nëse ajo që kujtoje se do të ishte gruaja e jetës sate, kthehet një ditë të të kërkojë? Po nëse ndërkohë je aq shumë i përthithur nga familja jote, sa nuk të kujtohet më se çfarë do të thotë ta lëshosh veten?

INTRO

 

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Sara Rattaro

Ajo u diplomua në biologji në 1999 dhe më vonë në shkencat e komunikimit në 2009 . Romani i saj i parë me titull Mbi karrigen e gabuar është botuar në vitin 2010 nga botuesi Morellini . Në vitin 2012 Anydo përdorim prej jush është botuar nga Giunti dhe në shkallë disa javore renditja e librave më të shitur . Romani Mos u largo fitoi çmimin e qytetit Rieti 2014. Në Dhjetor 2015 romani i saj i parë, Në karrigen e gabuar , fitoi çmimin Special "Fortunato Seminara" në Rhegium Julii. Në Mars 2017 ajo boton me botuesin Sperling dhe Kupfer L'amore addosso dhe me Mondadori në tetor të po këtij viti ajo publikoi romanin e saj të parë për fëmijë Il cacciatore di sogni, historinë e Albert Bruce Sabin të parë përmes syve të një adoleshenti.

Përshtypjet (2)

2 përshtypje për Heshtja e tim biri

  1. naim dema

    libri i bukur, leximi edhe me i bukur

  2. Bledi Hebeja

    Edhe ky i bukur. Alda e zbukuron me leximin 😉😀

Shto një përshtypje