Salman Ruzhdie

Turpi

(1 përshtypje)

Një kryevepër… ndoshta romani më i shkëqyer që renditet denjësisht në librat më të mrekullueshëm të dhjetëvjeçarit të fundit. Indipendent

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Salman Ruzhdie

Sir Ahmed Salman Rushdie FRSL (lindur më 19 qershor 1947) është një novelist britanik dhe eseist britanik . Romani i tij i dytë, Fëmijët e mesnatës (1981), fitoi Bookmimin Booker në 1981 dhe u vlerësua si "romani më i mirë i të gjithë fituesve" në dy raste të ndara, duke shënuar 25 dhe 40-vjetorin e çmimit . Pjesa më e madhe e trillimit të tij është vendosur në nënkontinentin Indian . Ai kombinon realizmin magjik me trillimin historik ; puna e tij ka të bëjë me lidhjet e shumta, ndërprerjet dhe migrimet midis civilizimeve lindore dhe perëndimore .

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Turpi

  1. Heni Rod

    Fantastik

Shto një përshtypje