Mitro Çela

Kronika e nje politikani te deshtuar

(1 përshtypje)

Në mars te 91-shit u bëra edhe une politkan profesionist.Lashë penën per kolltukun e deputetit.
Dy herë drejtpërsëdrejti.Në zgjedhjet e 26 majit 96` isha I 42-ti në listë.
Në atë vit lista e deputetëve të PD-së u zgjat u bë tërkuzë .
Fitova dhe unë .Ndenja plot 6 muaj.Nuk kisha ndërmend të largohesha .Na perzunë të gjithëve .
Ika edhe unë.Sipas Europës me zgjedhje të pranueshme .Sipas kandarit tim me kryengritje!…
Pasi hëngra badihava edhe vitin e dytë të pensionit,I thashë sikter dembelizmit.
Mora penën (kompjuterin ) dhe sulm mbi klasën politike.
Ishte nje hakmarrje e gazetarit Mitro që shkroi 22 vjet,ndaj politikanit ,zotit Çela,që heshti 6 vjet
Për një palo kolltuk te babait të Kombit!?Me këtë mëri “poqa”ciklin:”Kronikë e një politikani të dështuar”,te cilin e botova ne gazeten “Albania”në tre stinët e viteve ’98-99’.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Mitro Çela

Mitro Çela u lind në Përmet 1948.Firmën e parë e ka hedhur ne borderonë e “Zëri tëPopullit” këtu e 30 vjet më parë .Karrierën e nisi si gazetar dhe arriti gradën e shefit të sektorit ekonomik.
Ne vjeshtën e dytë te vitit 1986 e dërguan për edukim në Elbasan,në rolin e korrespondentit të gazetës “Bashkimi”.
Në vitin 1991 u emerua kryeredaktor I gazetës “RD”.Një vit më vonë ,shkoi në Paris ku firmosi një protollmarrëveshje mes gazetave “RD” dhe “Figaro”me synimin për të mos qenë gazetë partiake.Ishte ky “sebepi” që u shkarkua nga detyra për paaftësi.
Për 6 vjet e 6 muaj ka qenë baba Kombi në Kuvendin e Shqipërisë.Nga viti 1999 ditën kur iu sos pensioni I deputetit ,shkruan për honorare në disa gazeta dhe revista.

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Kronika e nje politikani te deshtuar

  1. naim dema

    Mitro Çela duhej te ishte nje deputet pa portofol. Sikur nje per qind e deputeteve dhe ish deputeteve te ishin si ai.

Shto një përshtypje