Dodë Gjergji

Kthimi 1

Dy te rinj, me ëndrra të shumta, por edhe pikëpyetje të shumta në kokat e tyre….

Njohja, dalja bashkë, ecjet në natyrë … në kërkim te identitetit të humbur qysh nga kujtesat e të pareve të tyre, edhe pse e përcjellë ndër brezni nën vellon e frikës, si edhe persiatjet e tyre ne vazhdimesi, për dëshifrimin e engramave, thellete gravuara në trurin e tyre … pse kur dhe si???

Megjithatë kaltëria e horizontit të tyre jep shpresë shumë ….

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Dodë Gjergji

Dodë Gjergji është aktualisht I peshkëv I Dioqezës Prizren-Prishtinë
Ka lindur në vitin 1963 në Stubëll (Kosovë). Shkollën fillore e ka kryer në Ferizaj, gjimnazin klasik “Paulinum” në Suboticë, kurse studimet filozofke teologjike i ka përfunduar në Zagreb të Kroacisë. Shugurohet meshtar në vitin 1989. Në vitin 2007 Benedikti XVI e emnon administratori Administraturës Apolistike të Prizrenit, Kosovë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Kthimi 1”