Dodë Gjergji

Kthimi 3

Kthim ne shtëpinë e stërgjyshërve. Rrugëtim, përsiatje, pritje, ecje prape…

Në horizont dritë e bardhë u duk, dëshira e vazhdimit të rrugëtimit, dëshira e kurorëzimit të dashurisë idilike, të ciltër dhe me vullnet të lirë…

Ecja drejt dritës, ecja drejt kthimit në shtëpinë e gjyshërve e stërgjyshërve tanë…

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Dodë Gjergji

Dodë Gjergji është aktualisht I peshkëv I Dioqezës Prizren-Prishtinë
Ka lindur në vitin 1963 në Stubëll (Kosovë). Shkollën fillore e ka kryer në Ferizaj, gjimnazin klasik “Paulinum” në Suboticë, kurse studimet filozofke teologjike i ka përfunduar në Zagreb të Kroacisë. Shugurohet meshtar në vitin 1989. Në vitin 2007 Benedikti XVI e emnon administratori Administraturës Apolistike të Prizrenit, Kosovë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Kthimi 3”