Faik Islami

Manarica

<center> INTRO

</center>

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Faik Islami

Faik Islami vjën me librin e tij “Manarica”, në të cilin disa ngjarje të viteve '40 zhvillohen edhe në Fterre. Një përgatitje mjaft e mirë e shkrimtarit Faik Islami , një krijues serioz në kompleksitet. Pjesëmarrja ne kete veprimtari e këtij shkrimtari të shquar, shpalosja e vlerës në fushë shumëplanëshe, kumtet, diskutimet me objekt dhe ilustrimet e realizuara treguan katërciperisht se romani është një gjini, e cila tërheq lexuesit.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Manarica”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *