Faik Islami vjën me librin e tij “Manarica”, në të cilin disa ngjarje të viteve ’40 zhvillohen edhe në Fterre. Një përgatitje mjaft e mirë e shkrimtarit Faik Islami , një krijues serioz në kompleksitet. Pjesëmarrja ne kete veprimtari e këtij shkrimtari të shquar, shpalosja e vlerës në fushë shumëplanëshe, kumtet, diskutimet me objekt dhe ilustrimet e realizuara treguan katërciperisht se romani është një gjini, e cila tërheq lexuesit.

Duke shfaqur 2 rezultate

Trego Filtrat