Po tani o i mjere?


Çfarë ndodh me heroin e sagës romanore Parid Përmeti pas daljes nga ferri i burgut? A do të ketë hakmarrje si në rastin e Kontit të Monte Kristos ndaj atyre që i rrënuan jetën dhe e kallën në burg? Si në asnjë roman tjetër të autorit, te Po tani, o i mjerë?

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Po tani o i mjere?”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *