Skënder Drini

Somnambul

Qyteti ishte I tronditur !Mbi bordurat e tarracave të apartamenteve kalëronte një hije njeriu.Ishte njeri qëecte me hapin e nje kali,ecte me trok parade.Ishte I frikshëm dhe qesharak,ishte I kobshëm dhe paranojak ,ishte lajmëkeq dhe nuk ishte asgjë !Mbase ai ishte stampa e natës e vetëvrasësit që ende nuk kishte vendosur kur do ta linte këtë botë!Nuk mund të ishte!
Vetevrasësit kanë nevojë për pak bujë dhe kjo nuk mund të vijë natën.Le të ishte c’të ishte dhe mirëse kishte ardhur!Qyteti po përgjumej nga një monotoni e gjatë vrasjesh ,grabitjesh dhe rrëmbimesh.Kërkonte dicka më shumë dhe ai atje mbi ato bordure ishte dicka më shumë…..

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Skënder Drini

Skënder Drini është lindur më 1935 në Voskopojë të Korçës në një familje atdhetare. Ka kryer Universitetin e Tiranës dhe ka punuar si mësues në rrethet Tropojë, Burrel e në Shkodër në vitet 1954-1982. Botimet e tij të para, edhe pse për jetën e botën e fëmijëve, zgjuan interes dhe treguan se në skenën e letërsisë shqiptare po vinte një zë i veçantë. Më pas, botimet e tjera, vëllimet me tregimet e veçanërisht romanet, qenë një befasi. Shkrimtari Skender Drini është Laurat i Çmimit të Republikës së Shqipërisë.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Somnambul”