Dr. Enis Sulstarova, lindur në Tiranë në vitin 1978, është pedagog pranë departamentit të sociologjisë në Universitetin e Tiranës. Ai ka studiuar për sociologji dhe ka kryer studimet pasuniversitare për shkea politike në Ankara të Turqisë

Showing the single result

Trego Filtrat