Kozma Gjini u lind më1.03.1945 ne Lushnje
Diplomuar për Gjuhë e Letërsi .Ka punuar si mesues dhe drejtues në disa shkolla.
Është marrë me krijimtari letrare e publicistikë që nga viti 1970 e në vijim.
Vlerësuar tri herë me çmimet në konkurset kombëtare të humorit ,një prej të cilëve dorezuar prej dorës së Dritëro Agollit (me 23.10.1976)
Ka botuar mjaft nga krijimtaria e publicistika e tij në organe të ndryshme si:’’Mesuesi’’,’’Hosteni’’,’’Ylli’’,’’telegraf’’,’’tirana Observer’’,’’Muzg’’etj.

Duke shfaqur 2 rezultate

Trego Filtrat