Ullmann lindi në Oslo, Norvegji nga aktorja, autori dhe regjisori norvegjez Liv Ullmann dhe regjisori dhe skenaristi suedez Ingmar Bergman . Ajo u rrit në New York City dhe Oslo .Ullmann ndoqi Shkollën Profesionale të Fëmijëve në Manhatan . Kur ishte pesëmbëdhjetë vjeç, ajo u “përjashtua” (siç shprehet ajo)ngaOperës dhe Baletit Kombëtar Norvegjez . Ajo ndoqi shkollën Juilliard si valltare e mundshme dhe u diplomua nga Universiteti i Nju Jorkut , ku studioi letërsi angleze dhe filloi të punojë në Ph.D.

Duke shfaqur 2 rezultate

Trego Filtrat