Rexhep Qemal Meidani është politikan shqiptar, ish president i Shqipërisë. Diplomoi në Universitetin e Tiranës Fakulteti i Shkencave të Natyrës (FSHN), dega fizikë, si dhe përfundoi me sukses studimet pasuniversitare në Universitetin e Kanës. Në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të qershorit 1997, Meidani u zgjodh deputet në Kuvendin e Shqipërisë. Pas zgjedhjeve, më 24 korrik 1997 me propozim të PS-së, Kuvendi i Shqipërisë e zgjodhi Meidanin President të Republikës.

Showing the single result

Trego Filtrat