Gruaja Sprint


Në kërkim të suksesit letrar dhe dashurisë së madhe që do ta bënte përjetësisht të lumtur, Paridi nuk resht së kërkuari dashurinë e jetës. Këto janë përpjekjet e mëdha të protagonistit të rrëfimit për të qenë i shpërblyer nga jeta. A mundet ta marrë ai këtë dashuri sublime nga femra që dashuron, e cila është më e madhe në moshë se ai? E për më tepër nga mikja e ngushtë e motrës së tij?

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Gruaja Sprint”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *