Marrëzite e liqenit


Një dashuri e kundërshtuar,një kryekomunar ambicioz,një ëndërr aeronautike:komizëm molepsës dhe ndërthurje gjithë passion e një rrëfimtari të vërtetë.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Marrëzite e liqenit”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *