Alki Zei

Çadra e purpurt

“Zei dëshmon edhe njëherë se I njeh sekretet për t’I mbajtur lexuesit e saj të lidhur pas historisë së rrëfyer.Librat e saj pëlqehen,me të drejtë,jo vetem nga fëmjët por edhe nga të rriturit .
Prandaj dhe librat e saj janë renditur ndër veprat e rëndesishme të letersisë moderne greke.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Alki Zei

Refugjate politike në Bashkimin Sovjetik nga 1954 në 1964, ajo më pas u kthye në Greqi, por iu desh të linte përsëri vendin e saj të origjinës gjatë Diktaturës së Kolonelëve, duke u zhvendosur në Paris përpara se të kthehej përgjithmonë në Greqi në 1974
Ai bëri debutimin e tij në 1963 me La tigre në vetrina dhe më vonë botoi vepra të shumta për fëmijë që adresonin temën e mërgimit dhe vështirësinë në marrëdhëniet midis të rinjve dhe të rriturve .
Ndër çmimet e marra kujtojmë Çmimin Letrar Giuseppe Acerbi në 2002 me të Dashurën e Akilit dhe një Çmim Andersen 2007 me La tigre në vetrinë .

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Çadra e purpurt”