Meri Mezini

Edhe i vdekur shpirti flet

Që nga Valbona, Ela, Vera e deri tek Jeta, fshihen ëndrrat e bardha të këtyre vajzave që koha i bëri viktima të dhunës dhe tutorizmit. E bashkë me to dy të tjera që humbën jetën ëndërronin dashurinë, familjen dhe të ardhmen. Meri Mezini, punonjëse në IEVP Ali Demi rrëfen historinë e gjashtë prostitutave. Dhe e sjell si një histori të tërë nga historitë e tyre në librin “Dhe i vdekur shpirti flet”.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Meri Mezini

Meri Mezini është një poete, romanticiere shqiptare. Me profesionin si inspektore në Qendrën Spitalore të Burgut të Grave, Mezini ju përkushtua letërsisë, ëndrrës së saj shumë vjeçare.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Edhe i vdekur shpirti flet”