New
Sulejman Mato

Njerëzit janë si retë

Autori nis me motivin e nje poezie:
Njerëzit janë si retë…
… që u ngjanë reve”
Pa llogaritur “post sriptum” dhe “intermexon” romani ka pesë krerë. Një seri kapitujsh ndjekin fillin e jetës dhe vazhdimësisë…..

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Sulejman Mato

Sulejman Halil Mato lindi në Fterrë, të Sarandës me 1 mars 1941. Mbaroi Fakultetin e Historisë e të Filologjisë, dega e gjuhë-letërsisë shqipe në vitin 1964. Punoi si mësues i letërsisë në disa shkolla të qytetit të Beratit, më vonë si redaktor i revistës “Nëntori”. Në periudhën 1976-1985 punoi si mësues i gjuhës e letërsisë shqipe në shkollën e mesme Josif Pashko. Më vonë iu rikthye profesionit të libretistit në Teatrin e Operës e Baletit dhe në Ansamblin e Këngëve e Valleve Popullore ku punoi nga viti 1985 deri në vitin 1991. Drejtor i Agjensisë Qëndrore të Tregtimit të Librit Arsimor (1973-1974). Kryeradaktor i gazetës Tirana Bashkiake, në Bashkinë e Tiranës (1997-2001).

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Njerëzit janë si retë”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *