Qytete dhe qyteterime

(1 përshtypje)


Libër në të cilin pasqyrohen gjurmët që kanë lënë te autori qytetet që
i ka parë dhe i ka ndjerë duke i përjetuar personalisht. Këto gjurmë,
që përbëjnë sfondin e analizave teorike, në të njëjtën kohë përbëjnë
edhe bazën e perceptimit historik qytetërimor të formuar me kalimin e
kohës. Fati i këtyre qyteteve është i përbashkët me fatin e qytetërimeve
që u përkasin brenda rrjedhës historike.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Pershtypje

1 përshtypje për Qytete dhe qyteterime

  1. Eni Hodo

    🤩

Dërgo përshtypje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *