Justin Godart

Ditarët shqiptare

“Ditarët shqiptarë”, është i pajisur me shënime të shkurtra për mjaft personalitete shqiptare, në vitet kur ai vizitoi Shqipërinë.Ai ka folur mjaft edhe për personalitete të tilla, që kanë luajtur një rol të rëndësishëm në vend, sidomos pas shpalljes së pavarësisë.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Justin Godart

Justin Godart ishte deputet radikal-socialist në Asamblenë kombëtare franceze, i përkushtuar pas të drejtës dhe popujve të shtypur. Godart u përfshi në çështjen shqiptare, si mbrojtës i të drejtës së një populli të lënë pas dore, për të jetuar me ballin lartë në mes të popujve të tjerë të Ballkanit. Veprimtaria e Godart në shërbim të së vërtetës për çështjen shqiptare është kapitale. Autoritetet shqiptare, në vitet '30 e dekoruan me kordonin e madh të Urdhërit të Skënderbeut.

Përshtypjet (0)

Përshtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër një përshtypje për “Ditarët shqiptare”