Philippe Burrin

Hitleri dhe hebrenjte

(1 përshtypje)

Ideja e çfarrosjes kishte nisur udhën; nuk është aspak e habitëshme që funksionarët SS të Uortlendit të kenë mbritur aty përpara të tjerëve: prej dy vjetësh Çifutët ishin një barrë për ata. Sidoqoftë propozimet e tyre nuk paten ndonjë pasojë të aty për atyshme.

INTRO

Dëgjo librin e plotë →

Lër një përshtypje →

Kategoria:
Dëgjo Librin!

Dëgjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!
Për çdo problem na kontaktoni në
[email protected]

Info rreth Autorit
Author Picture

Philippe Burrin

Philippe Burrin , i lindur më16 Mars 1952 në Chamoson në Zvicër, është një historian kërkimi i të cilit përqendrohet në ideologjitë, lëvizjet dhe partitë politike në Evropë gjatë periudhës së mesluftës . Nga puna e tij mbi Luftën e Dytë Botërore , ai u përpoq të përcaktojë nocionet e dhunës masive dhe gjenocidit.

Me një diplomë në marrëdhëniet ndërkombëtare (1975), ai mori doktoratën e tij në shkencat politike (1985) në Institutin e Shkolluar të Studimeve Ndërkombëtare (IAL) në Gjenevë nën mbikëqyrjen e Saul Friedländer , një specialist në Gjermaninë Naziste

Përshtypjet (1)

1 përshtypje për Hitleri dhe hebrenjte

  1. Armi

    Faleminderit Alda per kete degjim kaq te kendshem 🙂

Shto një përshtypje