Lidershipi i John F.Kennedy


Ky libër na sjellë të plotë figurën e presidentit John F. Kennedy në të gjitha dimensionet e saj.Në këto faqe shpaloset me vërtetësi profili i një njeriu idealist por pa iluzione siÇ kishte dëshirë ta quante veten.

John F. Kennedy ishte një ithtar i paqes në botë ,ai ishte ideatori dhe themeluesi I trupave të paqes, për nxitjen e paqes  dhe miqësise midis kombeve.Ai ishte njeriu që shmangu me mjeshtëri fillimin e një lufte te tretë botërore dhe një katastrofe bërthamore për mbarë njerëzimin.

INTRO

Degjo Librin!

Duhet të logoheni

Per te degjuar librat falas!

Pershtypje

Pershtypje

Nuk ka pershtypje ende.

Lër nje pershtypje per “Lidershipi i John F.Kennedy”

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *