Duke Treguar 1–21 nga 58 rezultate

Trego Filtrat

Dielli brenda burgut tim

Vjen një njeri

Mjegulla e kuqe

Mëria e zanave

Vajza daneze

Simfonia e pambaruar

Qiell nen flake

Kurbani ballkanik

Depresivitet epshesh

Dashuri me dy të panjohura

Zonja e Vetmuar

Ajo

Kopshti prej qelqi

Koha e dhive

Shtegu i parfumeve

Dashuria e Talatit me Fitnetin

E bardha dhe e zeza

Paraja

Afshi i gjakut

Librat e Babait

Nje familje pothuajse e persosur