Duke Treguar 1–21 nga 48 rezultate

Trego Filtrat

Bel Ami

Vera dhe qyteti

Dielli brenda burgut tim

Vjen një njeri

Mjegulla e kuqe

Vajza daneze

Simfonia e pambaruar

Qiell nen flake

Nje hero i kohes sone

Kurbani ballkanik

Zonja e Vetmuar

Ajo

Koha e dhive

Shtegu i parfumeve

Dashuria e Talatit me Fitnetin

E bardha dhe e zeza

Paraja

Afshi i gjakut

Ne kerkim te Xhulias

Genjeshtarë të vegjël

Vajza e keqe