Duke Treguar 1–21 nga 47 rezultate

Trego Filtrat

Verberia

Shtegu i parfumeve

Nje nate dimri

Simfonia e pambaruar

Vajza e keqe

Ne det ka krokodile

Heshtja e tim biri

Shtyllat e tokes

Tjetri si une

Lysien Leveni

Dielli brenda burgut tim

Vjen një njeri

Mjegulla e kuqe

Vajza daneze

Qiell nen flake

Kurbani ballkanik

Zonja e Vetmuar

Koha e dhive

Dashuria e Talatit me Fitnetin

E bardha dhe e zeza

Paraja